Blogs

7x het leukste dino behang voor de kinderkamer

May and Fay Dino behang

Heb jij thuis een echte dino liefhebber rondlopen die het liefste de hele dag met dino’s in de weer is? Dan is een dino kinderkamer natuurlijk helemaal een must!

Meestal wordt dino behang voor de jongenskamers gebruikt, maar ook steeds meer meisjes zijn gek op dino’s en met de populaire kleuren van nu kunnen de dino behangprints ook zeker in een meisjeskamer gebruikt worden!

Omdat dino prints nog altijd enorm populair zijn (wie liep er vroeger nou niet in een dino shirt), heeft bijna elk grote behangmerk wel een dinoprint beschikbaar. En dat is natuurlijk hartstikke leuk voor alle dino liefhebbers!

Kun jij moeilijk kiezen? We hebben de 7 leukste dino behangetjes van nu alvast voor je op een rij gezet:

1. Pastelowe love – Dino Behang

Op dit moment is het behang van Pastelowe Love echt de populairste behangprint met dino’s! Deze gave dino’s zijn verkrijgbaar in drie verschillende achtergrond kleuren: wit, grijs en blauw, zo past er altijd een bij jou in de kamer!

Pastelowe Love dino behang voor de kinderkamer

2. Matuu – Retro Dino’s

Doe een stapje terug in de tijd met de Retro Dino print van het mooie merk Matuu! Deze stoere behangprint is net iets anders dan andere dino prints en dat maakt hem juist weer hartstikke leuk! Behang de hele muur of alleen het onderste gedeelte van de muur (lambrisering) voor een te gek effect.

Matuu retro dino's behang voor de kinderkamer

3. Studio Ditte – Dinosaurus

Deze prehistorische wezens van Studio Ditte staat super stoer aan de muur in de jongenskamer! Op het behang staan 5 verschillende dino's, weet jij nog alle namen? De unieke stijl van Studio Ditte in papierlook geeft het behang hierdoor een subtiel 3D effect en maak het behang hartstikke leuk voor de kinderkamer. Deze dino print is verkrijgbaar in twee kleuren: donker en lichtgrijs.

Studio Ditte dinosaurus behang voor de kinderkamer

4. Majvillan – Dinosaur Vibes

Een van de nieuwste prints van nu: Dinosaur Vibes van Majvillan. De dino’s en hun hele leefomgeving staan afgebeeld op de muur, een vijver, bomen en als je goed kijkt zie je ook kleine baby dino’s uit het ei kruipen! Dinosaur Vibes is verkrijgbaar in drie kleuren: beige, lichtgroen en donkergrijs.

Majvillan Dinosaur Vibes behang voor de kinderkamer

5. May and Fay – Dino Planet

Nog een nieuwe dino behangprint: Dino Planet van May and Fay! En deze behangprint is ontzettend leuk voor de meisjeskamer, want hij is verkrijgbaar in een roze variant! Voor de groene liefhebbers is hij ook verkrijgbaar in het groen.

May and Fay Dino Planet Pink

6. Dekornik – Happy Dino’s

Happy Dino’s is een rustige dino print van Dekornik. Er zijn maar liefst 6 verschillende dino's op dit behang terug te vinden en allemaal in een mooie subtiele kleur op een witte achtergrond. Ze hebben een afmeting van zo'n 10-20cm, dus ze zijn niet enorm groot.

Dekornik Happy Dinos behang voor de kinderkamer

7. Little Amour – Dino Planet

Nog een Dino Planet print, maar dan van Little Amour! Wil je de muur in de kinderkamer niet te druk, dan is de zand kleur een perfecte oplossing. Ook de donker groene versie heeft een subtiele dinoprint. De multi kleur heeft verschillende dino’s afgebeeld in de warme bruin- en aardetinten, perfect voor een stoere dino kinderkamer!

Little Amour Dino Planet behang voor de kinderkamer

Terug naar blog