Blogs

Pip Studio behang van Eijffinger

Eijffinger Pip Studio behang voor de kinderkamer

Het grootste en bekendste behangmerk van Nederland, Eijffinger, en het altijd vrolijke lifestyle merk Pip Studio hebben de handen ineen geslagen. Maar liefst 6 behangcollecties hebben ze samen al uitgebracht en dat is niet voor niets! Met haar kenmerkende stijl en creativiteit brengt Pip Studio behang van Eijffinger een ongeëvenaarde charme en levendigheid in elke kamer.

Pip Studio

Pip Studio ken je vast wel van de vrolijk gekleurde prints. Het iconische merk ontwerpt sinds 2007 al haar producten in hun eigen ontwerpstudio in Amsterdam. Bij Pip houden ze ervan om alledaagse producten een vrolijk ontwerp mee te geven. Hun motto is dan ook:

happy products for happy people! 

Van servies, tot beddengoed en woonaccessoires tot loungewear en tassen, je kunt het zo gek niet bedenken of de iconische prints toveren een lach op je gezicht!

Maar behalve te gekke accessoires heeft Pip Studio ook prachtig behang ontworpen in samenwerking met het bekendste behangmerk: Eijffinger.

 

Pip Studio behang voor de kinderkamer

De bloemen prints, vaak gecombineerd met vogels en verwerkt in vrolijke kleuren is enorm populair onder volwassenen. Maar de speelse prints en vaak felle kleuren, maakt het Pip Studio behang ook erg geschikt voor kinderkamers!

Bloemenbehang is helemaal trendy voor meisjeskamers en babykamers. En hoe leuk is het om met het Pip Studio behang een magische sfeer in de kinderkamer te creëren. Kies voor de wat meer uitgesproken prints, zoals Good Nightingale voor een gave muur in een meidenkamer. Of kies juist een wat rustigere print voor een babykamer, zoalsde Casa dei Fiori print!

Welk behang je van Pip Studio ook kiest voor de kinderkamer, je krijgt er absoluut een unieke ruimte voor terug!

We hopen dat deze fijne samenwerking tussen Eijffinger en Pip Studio nog lang gaat duren en we kunnen niet wachten op de mooie behangprints die nog komen gaan!

 

 

 

Terug naar blog