Blogs

9x Het mooiste bloemenbehang voor de meisjeskamer

9x het mooiste bloemenbehang voor de kinderkamer

Bloemenbehang is (weer) helemaal hot! De kans is groot dat je behang met bloemen nog kent van het huis van je oma of misschien had je zelf wel mooie roosjes op je muur vroeger (ik wel 😊)! Bloemenbehang is in ieder geval weer helemaal terug van weggeweest en het leuke is dat elk merk in z’n eigen stijl daar ook weer een mooie draai aan geeft. Zo zie je bij Dekornik echt de klassieke stijl erin terug, bij Bibelotte zie je de vrolijke bloemetjes prints in meer neutrale kleuren en Borastapeter maakt er ook weer een zachte en lieflijke stijl van. Dus voor elk wat wils en de mooiste bloemenprints van nu hebben wij vast (met enige keuzestress) op een rijtje gezet!

1. Dekornik - Autumn Meadow White

Dit is met recht dé populairste bloemenprint van nu voor de kinderkamer! Een fijne klassieke bloemenprint met een neutrale witte achtergrond die je ideaal kunt combineren met verschillende meubels en kleuren.

Dekornik bloemen behang Autumn Meadow White

2. Dekornik – Australian Summer

Nog een topper van Dekornik: Australian Summer. Australian Summer is momenteel de meest aangevraagde behangstaal van het moment en wij begrijpen helemaal waarom! Die grote bloemen staan zo gaaf in een meisjeskamer!

Dekornik Australian Summer Bloemenbehang kinderkamer

3. Matuu – Gouden Weide

Wilde bloemen, paardenbloemen, bijen en vlinders, je vindt ze allemaal terug in deze mooie behangprint. Gouden Weide van Matuu is verkrijgbaar in twee afmetingen van de print en in twee kleuren: karamel en wit.

Matuu Gouden weide bloemen behang voor de kinderkamer

4. Bibelotte – Madelief

Madeliefjes hebben altijd een lieve uitstraling, of het nu komt door de fijne bloemetjes of de naam, ze doen het altijd goed in een meisjeskamer! Deze mooie bloemenprint van Bibelotte doet het altijd goed in de kinderkamer, maar is ook super leuk voor de babykamer. Hij is verkrijgbaar in een roze nude kleur en lichtgeel.

Bibelotte madelief behang voor de kinderkamer

5. Midbec – Poppy

Poppy is een van de vrolijkste bloemenprints van Midbec voor de kinderkamer. Het is een tijdloos bloemenbehang met perfecte bloemen die de kamer een stijlvolle uitstraling geeft. En omdat Poppy verkrijgbaar is in 4 kleuren (beige, blauw, roze en groen), zit er ook altijd een voor jou bij!

Midbec poppy bloemenbehang

6. Majvillan – Flora

Majvillan heeft met Flora een heerlijk vrolijke nieuwe behangprint aan hun assortiment toegevoegd. Een fijne bloemenprint op een mooie warme achtergrondkleur! Je kunt kiezen tussen twee kleuren: dusty blue en dreamy lilac.

Majvillan Flora behang voor de kinderkamer

7. Borastapeter – Hip Rose

Nog zo’n mooie klassieke bloemenprint voor op de muur! Borastapeter heeft met Hip Rose een ontzettende lieve rozenprint voor de muur ontworpen. En het leuke is dat je dit behang niet alleen in de kinderkamer of babykamer kunt gebruiken, want hoe leuk staat deze in de gang, in je kantoor of in de woonkamer! Hip Rose is verkrijgbaar in drie kleuren: beige, bruin en terra.

Borastapeter hip rose behang voor de kinderkamer

8. Little Amour – Floral Spring

Gekleurde bloemen op een warm gekleurde achtergrond, een echt bloemenfeestje voor een meidenkamer! Het leuke is dat je deze bloemenprint voor de kleinere meisjes kunt gebruiken, maar ook als ze wat ouder zijn, verveelt deze mooie prints zeker niet. Floral Spring is verkijgbaar in drie kleuren: groen, blauw en creme.

Little Amour Flora Spring behang voor de kinderkamer

9. Creative Lab Amsterdam – Flower Shower

De naam zegt het al: alsof je onder een douche van bloemen staat! De mooie fijne bloemenprint van Creative Lab Amsterdam is zo ontzettend mooi dat deze in elke kinderkamer tot z’n recht komt en ook in de babykamer een echte topper is! Flower Shower is verkrijgbaar in drie kleuren: geel, oranje en blauw.

Creative Lab Amsterdam Flower Shower

Terug naar blog