Klantenservice

Contact

Heb je vragen over onze producten of je bestelling? Mail dan naar hallo@trendykinderbehang.nl en je krijgt binnen 24 uur een reactie van ons.

Uiteraard kun je ons ook telefonisch bereiken op telefoonnummer +31 (0)53-2311722. Het is mogelijk dat we zo druk zijn dat we de telefoon niet kunnen opnemen, maar als je je gegevens achterlaat, bellen we zo snel mogelijk terug.

Betaalmethoden

Je kunt bij ons op verschillende manieren betalen, zo zal er altijd een manier zijn die het beste bij jou past! Momenteel bieden we onderstaande betaalmethoden aan:
- iDeal of Bancontact
- Creditcard
- Paypal
- Achteraf betalen via Klarna

Verzenden en retourneren

Behangstalen worden binnen 1-2 werkdagen verzonden.

Standaard verzendkosten bedragen €3,45, voor bestellingen boven de €20,- is de verzending gratis.
Verzending naar België bedraagt €5,95 en boven de €20,- tevens gratis.

Wil je je bestelling retourneren? Dat kan binnen 14 dagen als het behang nog in de ongeopende verpakking zit en neem hiervoor contact met ons op via hallo@trendykinderbehang.nl voor een snelle afhandeling. De retourkosten zijn hierbij voor jezelf.
Uiteraard wordt het bedrag binnen 5 werkdagen retourgestort als het product in goede staat en compleet retour ontvangen is. 

Retouradres
Trendy Kinderbehang
Stroinksbleekweg 48
7523 ZL Enschede

Garantie en Klachten

Heb je een klacht of wil je graag aanspraak maken op onze garantieregeling? Ga dan naar onze pagina Garantie en klachten voor meer informatie.

Tips en opmerkingen

Ook zijn jullie opmerkingen of tips altijd welkom, we zijn erg benieuwd naar jullie ideeën! Mail ze naar hallo@trendykinderbehang.nl en wie weet zie je ze snel terug op onze website!