Mijn verhaal

Hoe gaaf is het om te doen wat je echt leuk vindt! Met een grote liefde voor Scandinavië, voor de landen, maar ook de geweldige interieurmerken die daar vandaan komen, ben ik in 2018 gestart met een online kids conceptstore: Kidsbarn. Ik ben destijds gestart met uitsluitend Scandinavische kindermerken en Kidsbarn is inmiddels uitgegroeid tot een mooie, uitgebreide webshop met de mooiste kindermerken waar ik nog elke dag blij van word.

Voor Kidsbarn ben ik langzaamaan steeds meer behang gaan toevoegen en is mijn liefde voor mooi kinderbehang gegroeid. Voor mij was het tijd om hier een aparte webshop voor op te zetten, want er waren teveel merken die ik mooi vond en teveel prints die ik kon toevoegen aan mijn huidige webshop. Trendy Kinderbehang is dan ook een webshop met te gekke behangmerken, uit Scandinavië en de rest van Europa, waar je de mooiste en populairste prints vindt voor de babykamers en kinderkamers van nu.

Levertijd en Productie

Bij Trendy Kinderbehang vind je veel behang van diverse merken waarbij duurzaamheid voorop staat. Bij de meeste merken zul je dan ook zien dat het meeste behang niet uit voorraad leverbaar is, maar speciaal voor jou geproduceerd wordt. Dit is om verspilling van materialen tegen te gaan en zo efficiënt mogelijk te kunnen leveren.

Behangstalen

Behang uitzoeken vanaf een scherm is meestal niet aan te raden. Je wilt graag het behang kunnen voelen, de kleuren in het daglicht kunnen bekijken en keuzes maken als het gaat om het inrichten van complete kinderkamers.

Van bijna elk behang dat op de website staat, is het mogelijk een behangstaal op te vragen, zodat je het behang eerst in het echt kunt zien.

Een behangstaal kost € 0,50 en er wordt een bijdrage van € 2,95 voor de verzendkosten gevraagd.

100% Kwaliteit

Niet alleen de mooie prints zijn belangrijk, want duurzaamheid
is ook enorm belangrijk. De merken die je bij Trendy Kinderbehang vindt, zijn dan ook allemaal van hoogwaardige kwaliteit en waarbij bij de verschillende merken de focus ligt op duurzame materialen en manier van produceren.

De mooiste kinderkamers

Interieur in kinderkamers wordt steeds belangrijker, je ziet het al vaak als verlengde van het interieur van de rest van het huis. En vandaag de dag maken de grootste en populairste behangmerken ook te gekke prints voor kinderkamers!
Kinderen worden snel groter en hun interesses en smaak verandert ook erg snel mee. En het leuke van behang is dat je op een makkelijke en snelle manier een
babykamer of kinderkamer omtovert tot een geheel andere kamer!